LPG ENDERMOLOGIE FACE = prirodzený facelifting

ENDERMOLOGIE FACE je špeciálne vyvinutá technológia k tomu, aby zabránila a spomalila proces starnutia. Inovovaná terapeutická hlavica Ergolift  (nový patent LPG) má integrovaný mikro-motor pre dvojrozmernú stimuláciu Mecano-stimulation. Vertikálne - sekvenčné sanie a horizontálne - rýchlosť kmitania klapiek. 
Inovovaná technológia endermologie face dokáže:
  • + 80% PRODUKCIA KYSELINY HYALURÓNOVEJ
  • + 70% SPEVNENIE POKOŽKY
  • + 87%  VYHLADENIE VRÁSOK
  • + 46% PRODUKCIE ELASTÍNU
  • + ŽIARIVÁ PLEŤ x2

1jpg
Odborná štúdia  Prof. Humbert, Clinical Interventions in Aging 2015.
ENDERMOLOGIE face získala aj 2 prestížne svetové ocenenia:
"Cena za inováciu v estetickej medicíne" na Face2Face kongresu v Cannes, 2013
"Ocenenie v oblasti anti-aging a beauty" na Kongrese AMEC v Paríži, 2013

2jpg

Starostlivosť endermologie face má omnoho hlbšie účinky ako ktorákoľvek iná metóda a pomáha pleti obnoviť jej pevnosť a elasticitu. Vďaka ošetreniam endermologie face  sa vieme efektívnym spôsobom starať o problematickú a stárnucu pleť.

4jpg

Táto technológia podporuje tvorbu kolagénu a dodáva pleti 100% prirodzený vzhľad. Rozjasňuje, spevňuje, dodáva pleti mladistvý vzhľad, redukuje vrásky a obnovuje pružnosť. Už po jednom ošetrení je preukázaný viditeľný efekt.

5jpg

Ide o príjemné a relaxačné ošetrenie endermologie face je mimoriadne účinné. Obnovuje tkanivo na bunkovej úrovni , optimalizuje produkciu elastínu a kolagénu pre vyplnenie línií a zjemnenie vrások. Zároveň je dokonalou starostlivosťou pre očné okolie, na opuchy, kruhy pod očami a pre unavené oči. Navracia pleti pevnosť, odstraňuje dvojitý podbradok a zanecháva pleť žiarivú a jasnú.

ENDERMOLOGIE FACE: SKUTOČNÉ FITNESS VAŠEJ PLETI!