67% VYHLADENIE CELULITÍDY

 Patentovaná LPG® liečebná hlavica kombinuje motorizovanú klapku a valček so sekvenčným odsávaním, ktoré spolupracujú na dôkladnej stimulácii a mobilizácii tkaniva. Toto spojenie umožňuje multidimenzionálnu stimuláciu, aby sa súčasne posilnili rôzne fyziologické mechanizmy.

 Kožné bunky (fibroblasty) reaktivujú tvorbu vlastného kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej pre obnovu hustoty pokožky; tukové bunky (adipocyty) znovu naštartujú prirodzený proces lipolýzy; medzibunkové septá sa zmäkčia, čím sa uvoľní kompresia tkanív vytvárajúca vzhľad celulitídy; zrýchli sa tiež mikrocirkulácia krvi a lymfy.

KOŽA SA OZDRAVÍ ZVNÚTRA A VĎAKA TOMU JE VIDITEĽNE KRAJŠIA

 Senzor Alliance Skin Identity, ktorý umožňuje stimuláciu vždy presne prispôsobiť špecifickým potrebám  konkrétneho charakteru kože;

Výsledky ošetrení tela viditeľné už po 3. ošetrení:

+70% odstránenie lokálneho rezistentného tuku * ;

-5,2 cm obvod pásu * ;

67% vyhladenie pomarančovej kože * ;

71% spevnenie kože * .

*) Štúdia Dermscan Endermologie® 2016. Po 12 ošetreniach: nameraný úbytok obvodu pásu až -5,2 cm. Po 3 ošetreniach: 67 % žien udávalo vyhladenie efektu pomarančovej kože. Po 3 ošetreniach: 71 % žien udávalo zlepšenie pevnosti svojej pokožky.

AKO CELULITÍDA VZNIKÁ?

 V prírode je všetko dobre zariadené. V ženskej podkožnej vrstve sú niektoré tukové bunky zachytené medzi väzivovými priehradkami (tzv. septami) kvôli ukladaniu energie pre prípad tehotenstva. Existujúcu rovnováhu môže bohužiaľ narušiť aj malá zmena: hormonálne výkyvy, zadržiavanie vody, strava s vysokým obsahom cukru, nedostatočná pohybová aktivita, ale aj pridlhé sedenie. Väzivové priehradky sa potom stiahnu a vťahujú tým aj povrch kože. Súčasne sa blokuje krvný obeh a hromadia sa toxíny. Takto vzniká celulitída, v podkoží sa súčasne ukladá rezistentný tuk.

 VIETE, ŽE...?

 Ženy sú náchylnejšie na vznik celulitídy na stehnách a na zadočku kvôli ženskému hormónu estrogénu a väčšiemu množstvu alfa receptorov v oblasti stehien, ktoré podporujú ukladanie tuku, ako aj preto, že majú menej beta receptorov, ktoré tuk odbúravajú**.

*www.womenshealthmag.com/uk/beauty/skin/a706785/how-to-get-rid-of-cellulite 

**https://groomandstyle.com/art-of-skin-care/cellulite-removal-every-womans-quest

 Naše CELLU M6 Alliance® rieši problém celulitídy zmäkčením a uvoľnením tkanív, pritom obnovuje aj krvný obeh na podporu látkovej výmeny. Ošetrenie tela metódou endermológie® je prirodzená mechanická biostimulácia pokožky, 100 % neinvazívna a neagresívna technika. Príjemná relaxačná starostlivosť pre každú ženu, ktorá vyhladzuje celulitídu a zároveň odvádza prebytočnú vodu z tela. Koža je po ošetrení vyhladená, tonizovaná a hlavne zdravá vďaka eliminácii toxínov.

 

 AKO EŠTE BOJOVAŤ S CELULITÍDOU?

Hormonálne zmeny a genetiku ovplyvniť nevieme, ale čo môžeme spraviť nielen pre vyhladenie celulitídy, ale aj pre lepší životný štýl a aj pocit je určite zaradenie pohybu do každodenného života. Pravidelné cvičenie dokáže výrazne zredukovať prejavy celulitídy. Pohyb naštartuje váš metabolizmus a urýchli spaľovanie tukov, čo sú nevyhnutné kroky pri odstraňovaní celulitídy. Pred behaním a aerobikom odporúčame skôr silové cvičenie. Pri cvičení s činkami zmizne nielen podkožný tuk, ale získate aj svaly, ktoré pekne vyformujú vašu postavu.

Správna životospráva a dostatok tekutín je alfa a omega v boji s celulitídou. Nesprávna životospráva prispieva vo veľkej miere k jej zhoršeniu. Do svojho jedálnička pridajte dostatok ovocia a zeleniny, tiež potraviny, ktoré naštartujú metabolizmus a urýchľujú spaľovanie ako sú koriander, petržlen, pohánka, orechy, grepy, uhorky, ananás, ľanové semienka,...
Vyhýbajte sa sýteným a sladeným nápojom, polotovarom ako sú konzervy a sáčkové polievky, čipsom, bielemu chlebu, sladkostiam, margarínom a nátierkovým maslám.

Ďaľším tipom je otužovanie. Ľadová voda má priaznivý vplyv na spaľovanie tukov. Telo v chlade totiž potrebuje tvoriť viac tepla, čím sa zrýchli metabolizmus, vydáme viac energie a teda spálime tuk a celulitída sa vyhladí. S otužovaním je najlepšie začať postupne, napríklad postupné znižovanie teploty vody počas sprchovania, zakončenie sprchovania studenou vodou najskôr na 5 sekúnd, ďalší deň na 10 a takto predlžovať čas až sa dopracujeme k jednej minúte. Pomôcť môže aj masážna rukavica, s ktorou si problémové miesta premasírujete.

Posledný tip ako výrazne zefektívniť boj s celulitídou je ošetrenie LPG Endermologie u nás v Evaskin.