AKO SA POSTARAŤ PO LETE O SVOJU PLEŤ?

V lete je pleť vystavená záťaži ako slnko, klimatizácia, ale i chlórová voda v bazénoch. Výsledkom pôsobenia týchto faktorov je citlivá, suchá, dehydratovaná pleť so sklonom k tvorbe jemných vrások, pigmentových škvŕn a rozšírených cievok na tvári. Toto sú dôvody, prečo by sme našej pleti mali venovať po lete viac pozornosti a starostlivosti. Ako prinavrátiť pokožke zdravie a krásu?

HYDRATÁCIA

Hydratácia nielen zvonku, ale i zvnútra je základom dokonalej pleti. Ľahšie a jemnejšie krémy môžeme nahradiť krémom s hustejšou konzistenciou obohatený o výživné zložky. Do krémov pridajme olivový alebo mandľový olej lisovaný za studena. Do dennej rutiny zaraďme aplikáciu sér s vyšším obsahom výživných látok a vitamínov. Regenerácii dopomôžu aj pleťové masky a zábaly.

hydrataciajpg

SPÁNOK

Naša pokožka si bohužiaľ pamätá všetky naše chyby, ktorých sa na nej dopúšťame. Doprajme si preto 7-8 hodín kvalitného spánku a predídeme tak mdlo a unavene pôsobiacej pokožke.
spanokjpg

ČISTENIE

Hĺbkové čistenie je jedným zo základných ošetrení, ktoré udržiavajú pokožku zdravú a sviežu. Úlohou čistenia je otvoriť póry pokožky, prečistiť potné a mazové žľazy, odstrániť odumreté bunky, čím sa zabezpečí ľahšie vstrebanie výživných látok a vitamínov.
cisteniejpg

MASÁŽ TVÁRE

Manuálna masáž stimuluje pokožku a svalstvo na tvári. Masáž zabezpečí, že pleť je vypnutá, prekrvená a pripravená na vyživenie sérami, maskami, či vitamínmi, ktoré v nej potom dlhšie zostávajú.
masazjpg

PEELING

Jemný peeling môžeme použiť nielen na tvári, ale i tele, čím sa zbavíme všetkých nečistôt. Chemický peeling sa používa v prípade mastnejšej pokožky so sklonom k akné. Výsledkom je zlepšenie stavu pleti, zjemnenie pokožky, vyhladenie vrások, zmenšenie pórov, prekrvená, hladká, zdravšia, vypnutejšia a žiarivejšia pokožka.
peelingjpeg

FOTOREJUVENIZÁCIA

Fotorejuvenizácia je omladenie pokožky pomocou lasera. Ide o odstránenie degeneratívnych prejavov pleti ako sú pigmentové škvrny, chĺpky a rozšírené cievky. Stimuluje sa tvorba nového kolagénu, čím sa zvyšuje pevnosť a pružnosť kože. Vrásky sa zjemňujú, sťahujú sa rozšírené póry, pleť sa farebne zjednotí a omladí o niekoľko rokov.
fotorejuvenizaciajpg

ENDERMOLIFT

Ide o jedinečnú technológiu proti starnutiu, tzv. mechanotransdukcia. Stimuluje prirodzené omladenie buniek - fibroblastov a spevňuje jemnú pokožku tváre, krku a dekoltu. Hĺbkové pôsobenie v tkanive znova aktivuje tvorbu kolagénu, elastínu a zaručí dlhotrvajúci anti-aging efekt. Cellu M6 Alliance je exkluzívny francúzsky prístroj na ošetrenie pleti tváre, krku a dekoltu. Výsledky môžeme pozorovať už po prvom ošetrení. Ďalšími opakovaniami maximalizujeme efekt face-liftingu  a prirodzenému odstráneniu všetkých nedostatkov, kontúry tváre sú znova vymodelované  a vrásky redukované.
LPG tvarjpg