PLAVKOVÁ SEZÓNA JE TU!

Sezóna odhalených ramien, krátkych šiat, šortiek, sexi výstrihov a plaviek pomaly začína. Letná sezóna  odhalí, každú nedokonalosť, hrbolček, ktoré vznikli počas Vianočných a Veľkonočných sviatkov :-}. Pokiaľ ste nestihli prípravu na plavkovú sezónu tak, ako by ste si predstavovali a nemáte genetickú výbavu, ktorá zaručí, že vyzeráte aj bez cvičenia dokonalo, máme tu pre Vás pár trikov na poslednú chvíľu ako sa dostať do formy čím skôr.

Cvičiť, cvičiť a ešte raz cvičiť!

Začať cvičiť nikdy nie je neskoro. Najrýchlejšie sa kalórie spaľujú pri behu, cyklistike, plávaní, či kolieskových korčuliach. Okrem toho, že sa rýchlo dostanete do formy, budete aj sebavedomejšia a užijete si veľa zábavy. Športovú aktivitu si vyberajte podľa stavu vášho zdravia a kondičky. Nenechajte sa odradiť, každý začiatok je ťažký....

image_6487327 3JPG


Detoxikácia organizmu!

Letné chudnutie dokáže expresne naštartovať detoxikácia tela. Buďte pripravený, že správny detox sa musí robiť naplno, inak to nefunguje. Zabudnite na múku, cukor, sladené nápoje a spracované potraviny. Namiesto toho si doprajte dostatok kvalitných bielkovín, tukov, čerstvého ovocia a zeleniny. Uprednostnite zeleninu a ovocie, ktoré bolo pestované ideálne vo vlastnej záhrade. Miešaný drink vymeňte za čistú vodu, ktorú môžete dochutiť citrónom a mätou. Výborný je aj žihľavový čaj, má močopudné účinky a podporuje vylučovanie škodlivých látok z tela.

image_6487327 6JPG


LPG ENDERMOLOGIA - lieči opuchy a zoštíhli Vaše telo!

Na "doťuknutie" letnej formy Vám môže pomôcť aj 100% neinvazívna a prirodzená technika na omladenie a modeláciu tela. Aktivuje tukové bunky, čím podporuje prirodzené spaľovanie tukov a zároveň spevňuje pokožku. Mechanickou stimuláciou dochádza k odvádzaniu lokalizovaných tukových zásob, tzv. tukových vankúšikov a súčasne sa spevňuje pokožka, vyrovnávajú sa asymetrie stehien. Ide o skutočný "fitness" pokožky, pri ktorom dochádza k zmäkčeniu a vyhladeniu kožného tkaniva a k zmierneniu jeho fibrózneho charakteru. Toto ošetrenie zároveň uvoľňuje tuk a aktivuje žilový a lymfatický systém. Pokožka je krajšia vypnutejšia bez celulitídy, čo pekne vynikne v šortkách, či krátkej sukni.

image_6487327 7JPG